Meysam Motallebi

Meysam Motallebi

کارشناسی برنامه نویسی - امنیت اطلاعات

۰ارتباط ۷مهارت
آذربایجان شرقی | تبریز
کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر تبریز
تحصیلات
دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر تبریز
۱۴۰۲ - ۱۴۰۳
کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات IT امنیت اطلاعات
دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر تبریز
۱۴۰۰ اکنون
کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات IT برنامه نویسی تحت وب
دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر تبریز
۱۳۹۹ - ۱۴۰۰
کاردانی مهندسی فناوری اطلاعات IT طراحی و تولید نرم افزار
مرکز آموزش علمی کاربردی تبریز
۱۳۹۹ - ۱۴۰۰
کاردانی مهندسی فناوری اطلاعات IT شبکه های کامپیوتری
-
دیپلم مهندسی کامپیوتر سخت افزار
مدارک و گواهی‌نامه ها
۱۳۹۹
لوح تقدیر
باشگاه فرهنگی ورزشی ماشین سازی تبریز
۲۲۱۰۵۸۲۱۰
به مناسبت آقای گل شدن در نیم فصل اول لیگ ۱
۱۳۹۷
Certificate
باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی تبریز
22874901
گذراندن ۱ سال در این تیم و دریافت گواهی نامه
پروژه‌ها
۱۴۰۳-۰۱
میثم مطلبی
سامانه های امنیتی ،نرم افزار(software-security system) شبکه های کامپیوتری--تدابیر امنیتی (computer networks--security measures)
۱۴۰۲-۰۲
میثم مطلبی
لوگو بخش مهم و ضروری یک کسب و کار است چون همه می دانند که باید به نوعی برای اعلام موجودیت کسب و کار خود طراحی لوگو را انجام داد.
مقدمه:
در دنیای عجیبی زندگی می کنیم همه جا می توان تبلیغات گوناگون را دید حتی در روزنامه ها هم می توانید رپورتاژ آگهی را ببینید البته اگر به آن صفحات رنگی و جذاب آنها را که به تبلیغ یک شامپوی جدید یا محصول آرایشی شگفت انگیز می پردازد کاری نداشته باشیم بسیاری از صنعت های کنونی یا کل درآمدشان از تبلیغات است، یا بخشی از آن و یا بدون تبلیغ کردن سرپا نمی مانند. واقعیت این است که عصر ما عصر رقابت است .
هیچ شرکت یا کسب و کاری اکنون بدون رقیب نیست و اصلا مهم نیست چقدر محصولتان با کیفیت است وقتی مردم آن را نبینند هیچ فروشی نخواهید داشت (البته محصول یا خدمتی که ارائه می دهید حتما باید با کیفیت باشد و گرنه هیچگاه نمی توانید رشد قابل توجه ای داشته باشید). در این دنیای پر رقیب باید متمایز باشید، باید شناخته شده باشید، باید به همه نشان دهید که وجود دارید و یکی از راه های نشان دادن خودتان داشتن یک لوگو (آرم، نشان کسب و کار) است.
شاید به هیچ وجه لازم نیست که بگوییم لوگو چیست و دقیقا چه کاربرد هایی دارد چون همه ما هزاران بار لوگو یا آرم را دیده ایم اصلا همین حالا روی گوشی موبایل، کامپیوتر یا لپ تاپ تان را خوب نگاه کنید لوگوی یک شرکت را خواهید دید و باز هم لازم نیست که بگوییم لوگو بخش مهم و ضروری یک کسب و کار است چون همه می دانند که باید به نوعی برای اعلام موجودیت کسب و کار خود طراحی لوگو
را انجام داد.
طراحی لوگو چیست؟
همان طور که پیش تر ذکر شد شاید در دنیای کنونی ما هیچ نیازی به این که بگوییم طراحی لوگو چیست یا حتی شامل چه مراحلی می شود، نباشد. اما فرض این مقاله بر این است که شما چنان درگیر زندگی روزمره و مشکلات هستید که تا به حال چنین عبارتی را نشنیده اید یا به آن توجه نکرده اید.
طراحی لوگو عبارت است از طراحی یک نشان (معمولا یک تصویر بصری اما می تواند متن یا انیمیشن نیز باشد!) که با دیدن آن نشان، مردم، کسب و کار، مغازه، استارت آپ یا ... شما را به یاد می آورند در واقع این نشان باعث می شود که از دیگر کسب و کار ها متمایز باشید و در واقع یک شناسه بصری داشته باشید.
حتی اگر شما صاحب یک کسب و کار نیستید و به عنوان مثال یک موسیقیدان هستید به لوگو نیازمند هستید چرا که این نشان شماست این معرف شماست چیزی است که هر جایی که باشد مردم به یاد شما می افتند و در واقع لوگو نماینده شما در مواقعی است که نیستید!
نرم افزار های طراحی لوگو
1. ادوبی ایلوستراتور
مگر می شود نامی از طراحی گرافیک ببریم و نام شرکت ادوبی (Adobe) در میان نباشد شاید بتوان گفت که پادشاه نرم افزار های طراحی گرافیک در دنیا نرم افزار Adobe Illustrator است که جز نرم افزار های ویرایش تصاویر وکتوری است (تصاویر وکتوری بیشتر مناسب کارهایی مانند طراحی لوگو هستند چرا که با کوچک و بزرگ کردن آنها ذره افت کیفیت برای تصویر حاصل نمی شود!).
این نرم افزار مانند دیگر برنامه های شرکت ادوبی به ظاهر ساده می رسد اما دارای هزاران هزار نکته کوچک و بزرگ است. بسیاری از طراحان کامپیوتری بزرگ از این نرم افزار برای ساخت طراحی های شگفت انگیز و اشکال پیچیده استفاده می کنند که هر طراحی فقط بخشی از آنها را می داند.
از ایلوستراتور می توانید روی سیستم عامل های مک و ویندوز استفاده کنید (هزاران آموزش رایگان و دوره برای یادگیری این نرم افزار در سطح وب یافت می شود) این نرم افزار در کشور ایران به دلیل عدم پایبندی به قانون کپی رایت برای محصولات خارجی رایگان است و می توانید آن را در وبسایت های دانلود نرم افزار دانلود کنید.
2. کورل دراو
یکی دیگر از بهترین نرم افزار های ویرایش تصاویر وکتوری که یک شاهکار به تمام معنا است و از بهترین نرم افزار های ساخت لوگو در دنیا است که لوگو هایی با کوچکترین جزییات را می توانید با کمک این برنامه بسازید Corel Draw مناسب طراحانی است که به دنبال ابزاری برای ترسیم هر آنچه که در ذهن دارند است.
3. ادوبی فتوشاپ
شاید در بسیاری از رتبه بندی ها و نظرات نرم افزار نام آشنای Adobe Photoshop یک ابزار مناسب برای ساخت لوگو نباشد (یکی از دلایل این است که فتوشاپ یک نرم افزار ویرایش تصاویر پیکسلی است) اما حقیقت این است که فتوشاپ مانند جادوگری است که هر کاری که بخواهد در دنیای گرافیک کامپیوتری می تواند انجام دهد!
4. پلتفرم Canva
چهارمین برنامه‌ی ایجاد لوگو که می خواهیم آن را معرفی کنیم یک پلتفرم آنلاین به نام Canva است که بدون اغراق باید به فردی که این پلتفرم را ساخته نابغه تمام عیار گفت Canva شامل هزاران نمونه لوگو، کارت ویزیت، پوستر، تراکت و ... است که فقط تعداد کمی از آنها رایگان نیستند (فقط چیزی حدود یک دلار قیمت دارند) به راحتی توسط ویرایشگر آنلاین این پلتفرم می توانید نمونه لوگوهای مورد نظر خود را به صورت کامل ویرایش کنید و یا از نو یک لوگو طراحی کنید و باید گفت دست شما در ساخت هر نوع لوگویی باز است!
در اینجا معرفی نرم افزار های ساخت لوگو را تمام می کنیم اما باید گفت که نرم افزار ها و پلتفرم های خلق لوگو بسیار زیاد هستند و در حوصله این مقاله نمی گنجند و در این جا فقط سعی شده بود که 4 مورد از بهترین آنها برای آشنایی نسبی شما آورده شوند (امروزه حتی با برنامه های گوشی های موبایل نیز می توان لوگو های بی نظیر ساخت!).
مهارت ها
زبان ها
آذری | حرفه‌ای
توانایی خواندن متون، نوشتن نامه و درک و بیان جملات
انگلیسی | پیشرفته
توانایی خواندن و نوشتن جملات و درک بیان ساده
توضیحات